Wednesday, May 6, 2015

Häämekko

Tässä meinasi tulla kiire häämekon kanssa. Valitettavasti aikaa ei ollut tilata juuri sitä unelmamekkoa, joten oli tyydyttävä ostamaan morsiusliikkeessä oleva testimekkko. Monet liikkeet sitä käytiinkin läpi kunnes osui mieleisin kohdalle. Mekko sijaitsi noin tunnin ajomatkan päässä Kristiansandista, Arendalissa. Liike oli lopettamassa toimintaansa, joten sain mekon aika halvalla. Mekko ei ole tämän vuoden kuvastoa, mutta onneksi minä en ole kiinnostunut siitä mikä on "in" vaan siitä mikä näyttää ja tuntuu hyvältä.

Ostin sitten tämän ylisuuren mekon Arendalista. Mekon myyjä suositteli ompelijaa, joka saisi mekon minulle sopivaksi. Varasin ajan ompelijalle Arendaliin ja olen nyt tehnyt kaksi kahden tunnin reissua ompelijalle sovittamaan mekkoa. Kyllä siitä on tullut jo todella hyvä, mutta pituudesta on vielä otettava muutama sentti pois. Toivottavasti seuraavalla kerralla saan mekon jo mukaani kotiin.

Valittevasti Kristianille emme ole vieläkään löytäneen pukua. Luultavasti jätämme puvun ostamisen Suomen reissuun, sillä matkustamme Suomeen kahta viikkoa ennen hääpäivää. Siinä luultavasti on aikaa käydä muutama pukuliike läpi. Vähän ehkä jännittää, että kuinkahan tässä käy.



No comments:

Post a Comment